KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi

Mrt

Bakanlığımız tarafından resmi/özel tüm kademelerde bulunan okullarımızdaki öğrencilere yönelik uygulanacak olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında yapılacak çalışmaların yer aldığı Proje Uygulama Kılavuzu ve Okul Eylem Planları ilgi yazımızla tüm okul müdürlüklerine gönderilmiştir.

Bu doğrultuda okullarımıza ulaştırılan Eylem Planları dahilinde, Mart ayı faaliyetleri kapsamında resmi/özel ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilere yönelik yapılacak olan Kutadgu Bilig Okumaları - Nesne Tasarımı Yarışması Şartnamesi düzenlenerek ekte gönderilmiş olup söz konusu proje kapsamında gerekli iş ve işlemlerin ekli şartname doğrultusunda  yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin belirtilen tarihe kadar eserlerini okulumuz idaresine ulaştırmaları gerekmektedir.

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAV PROGRAMI

Ock

Okulumuz İl Futsal Şampiyonu oldu.

Ock

Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yarışması yapıldı.

Ock

15 Ocak 2024 Dönem Sonu Etkinliği, LandArt Arazi Sanatı Çalışmaları ile devam ediyor.

Ock

Dönem Sonu Etkinliklerimiz başladı.

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEÇMELİ DERS DİLEKÇELERİ

OKULUMUZUN SON ÜÇ YILA AİT ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME ORANLARI