KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Kutadgu Bilig Okumaları etkinliği çalışmaları Okulumuz Resim Öğretmeni Zerrin Şentürk rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla icra edilmiştir.

Mrt

Bakanlığımız tarafından resmi/özel tüm kademelerde bulunan okullarımızdaki öğrencilere yönelik uygulanacak olan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında yapılacak çalışmaların yer aldığı Proje Uygulama Kılavuzu ve Okul Eylem Planları ilgi yazımızla tüm okul müdürlüklerine gönderilmiştir.

Bu doğrultuda okullarımıza ulaştırılan Eylem Planları dahilinde, Mart ayı faaliyetleri kapsamında resmi/özel ortaöğretim kurumlarındaki öğrencilere yönelik yapılacak olan Kutadgu Bilig Okumaları - Nesne Tasarımı Yarışması Şartnamesi düzenlenerek ekte gönderilmiş olup söz konusu proje kapsamında gerekli iş ve işlemlerin ekli şartname doğrultusunda  yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin belirtilen tarihe kadar eserlerini okulumuz idaresine ulaştırmaları gerekmektedir.

Şbt

Resim Öğretmenimiz Zerrin ŞENTÜRK ve Öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında karikatürlerin dilinden deyimlerimize ve atasözlerimize yeni ve özgün bir boyut kattı. Kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Şbt

DEYİMLER VE ATASÖZLERİ OKUMALARI

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ortaöğretim Eylem Planı kapsamında okulumuzda  Safahat Okumaları faaliyetleri tüm sınıflarda coşku ve heyecanla icra edildi.