KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri kapsamında Kutadgu Bilig Okumaları etkinliği çalışmaları Okulumuz Resim Öğretmeni Zerrin Şentürk rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla icra edilmiştir.

Mrt

Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri akademik başarılarını üzerine her türlü yerel, ulusal ve uluslararası spor etkinliğinde okulumuzu, ilimizi ve ülkemizi layıkıyla temsil etmenin haklı gururunu yaşıyor. Bize bu onuru yaşatan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Okulumuz Dart Takımı İl Şampiyonu olmuştur.

Ock

Okulumuz Gezi Kulübü, Dönem Sonu Etkinlikleri kapsamında, Aşağı Pınar Yerleşimine Yürüyüş ve Gezi düzenlenmiştir.

İlk İnsanlı Uzay Misyonu

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Programımız Hazırlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ortaöğretim Eylem Planı kapsamında okulumuzda  Safahat Okumaları faaliyetleri tüm sınıflarda coşku ve heyecanla icra edildi.

Kas

11Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde il genelinde ağaç dikim seferberliği başlatılmış olup yıl sonuna kadar"100.Yıl Cumhuriyet Ormanları" oluşturulacaktır. Okulumuz da bu etkinlik kapsamında 550 adet tohumu toprakla buluşturmak üzere ilk adımı attı ve öğrencilerimizi de bu etkinliğe katmak amacıyla tohum ve saksı dağıtımını yaptı.

Ekm

Sayın Valimiz Birol Ekici ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Hilal Liliyar ÖZEFSUN  okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz idarecilerini ve öğretmenlerini dinledi. 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.

YKS YERLEŞTİRME ORANLARIMIZ